Mulțescu a (re)debutat cu dreptul pe banca Astrei

  • Sport
  • 15 Septembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 130
  • 2 minute de citit

Cu Gigi Mulțescu revenit pe banca tehnică, Astra a câștigat cu 2-1 întâlnirea din deplasare de pe „Ștefan cel Mare”, cu Dinamo București. Meciul de debut în noul său mandat la Giurgiu, i-a adus lui Mulţescu  prima victorie, echipa aflata sub comanda lui impunându-se în partida susținută vineri, în etapa a VIII-a a sezonului.

Denis Alibec a marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă, iar la gazde Danijel Subotici a înscris la debut. Neinvinsă în  campionat, Astra Giurgiu a continuat vineri seria rezultatelor pozitive înregistrate în  acest sezon.

Pentru Astra au înscris Denis Alibec minutul 13 şi Romario Moise minutul 66 (după o pasă de la Alibec).

Giurgiuvenii au mai irosit câteva ocazii care îi putea costa. Aflat la debut, Subotici a înscris pentru „câini” (88) târziu și Dinamo ajunge la a 4-a înfrângere în 8 etape. În plus are cea mai slabă apărare din Liga 1, 16 goluri primite.

„Sunt îngrijorat pentru că am vrut să închidem jocul și nu am reușit. Am băgat un închizător în acest scop și, din păcate, tocmai de acolo a venit greșeala. Ei au fost la cârma jocului în prima repriză, dar noi ne-am apărat bine și am ieșit bine pe contraatac. Era să pierdem punctele în ultimele minute. De la Moise nu așteptam un gol, a fost un bonus, eu voiam să închidă zona centrală. S-a închis bine acolo și a venit și cu o realizare”, a zis Mulțescu la LookTV. Una peste alta, Mulțescu a redebutat cu dreptul pe banca Astrei.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .