Mici, dar harnici! Primăria Giurgiu premiată pentru excelenţă în sisteme de încălzire

La începutul săptămânii, Ateneul Român a găzduit prima ediţie a Galei Asociaţiei Municipiilor din România desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Evenimentul a avut drept scop încurajarea administrațiilor publice locale din România să-și evidențieze performanțele care au contribuit la îmbunătățirea și eficientizarea serviciilor la nivel local.

Administrația locală din Giurgiu a participat la Gală  în trei domenii în care au fost obținute rezultate scontate, respectiv sisteme de încălzire, educație și transport public în comun.

Din cele 109 de municipii, membre ale Asociației Municipiilor din România, 10 dintre acestea, printre care și municipiul Giurgiu au fost selectate pentru nominalizări. Pentru acordarea Premiului de Excelență în Sisteme de Încălzire au fost nominalizate trei municipii, Botoșani, Focșani și Giurgiu, orașul nostru fiind selectat în cele din urmă pentru acordarea premiului.

Excelența în Sistemele de Încălzire a fost obținută grație implementării unui program online de monitorizare în timp real a punctelor termice. Prin introducerea în sistem a punctelor de termoficare, utilizatorii pot verifica în timp real presiunea și temperatura. Unul dintre cele mai mari beneficii ale modernizării sistemului de transport al agentului termic este diminuarea costurilor.

În cadrul Galei AMR, executivul Primăriei a fost reprezentat de viceprimarul Ion Dragomir, fiindu-i înmânate diploma și trofeul, acesta dedicând premiul tuturor cetățenilor municipiului Giurgiu.

N.R. Răutăcioşii să nu sară în sus pe problema „educaţie”. Sigur este vorba de ceva investiţii, gândire strategică, etc  (sau dracu ştie!) decât de rezultatele învăţământului giurgiuvean!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .