Marius Manole la Giurgiu, pe scena Teatrului „Tudor Vianu”. Pe 2 iunie premiera spectacolului „Dansând la Lughnasa”

Teatrul Tudor Vianu are plăcerea să vă invite vineri, 02 iunie 2023, la ora 19:00,  la premiera spectacolului “Dansând la Lughnasa” de Brian Friel.

Spectacolul reunește o distribuție remarcabilă și o echipă de creație de prestigiu, sub conducerea regizoarei Antonella Cornici.

Marius Manole, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului, va urca din nou pe scena Teatrului Tudor Vianu,  alături de Ana Sivu-Daponte, Oana-Maria Dragne, Anca Pascu, Mădălina Borș, Claudia Moroșanu, Șerban Chițu și  Adi Gheo intr-o  producție de excepție, care va oferi o experiență autentică și emoționantă a vieții din Irlanda rurală, printr-o poveste plină de pasiune și dramatism.

Dansând la Lughnasa” este o poveste despre dragoste și familie, pierdere și speranță. Textul acesta chiar e o bucurie iar repetițiile la acest spectacol sunt cu totul și cu totul emoționante…Povestea celor 5 surori Mundy și a fratelui Jack a săpat în sufletele noastre…și ne-am descoperit și redescoperit. Demult nu m-am lovit de atâta emoție și dăruire. Spectacolul acesta nu a fost ușor pentru noi dar știu că va rămâne în sufletele noastre!

S-a întâmplat în 1936, în Irlanda”… (Antonella Cornici, regizor)

“Ce text frumos, ce partituri minunate! Un text greu. Un text care te poartă în trecut cu duioșie și umor. Iar personajul meu ? Nu e cel mai spectaculos, dar e atât de frumos… Îmi face bine, mie in primul rând… Mă scufund în el ca într-o apă limpede si caldă. E senzația aia când ajungi acasă după o lungă călătorie când ai fost mult timp printre străini.”  (Marius Manole, actor)

“Sunt extrem de fericită și mândră totodată că primul meu proiect ca manager este unul atât de sensibil, răscolitor,  complex …. Giurgiuvenii merită să aibă acces la producții ambițioase și realizate cu profesionalism și da, se poate și aici, în micuțul nostru orașel de provincie să  avem astfel de spectacole. Cu acest spectacol vă dezvălui o parte din mine, a copilului reîntors în orașul natal după o absență îndelungată… Sunt sigură că nu veți regreta dacă veți alege să fiți alături de mine, de noi… !”( Ana-Sivu Daponte – Manager interinar și actriță)

Scenografia spectacolului, semnată de Alina Dincă Puscașu, va fi completată de coregrafia creată de Victoria Bucun,  de ilustrația muzicală realizată de Șerban Chițu și de light design – ul  semnat de Lucian Moga, oferind astfel o experiență memorabilă pentru toți cei care vor să se bucure de arta teatrală la cel mai înalt nivel.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Tudor Vianu și online, iar rezervările se pot face și telefonic, apelând numărul 0760 262 906.  Prețul biletelor este de 35 de lei.

„Dansând la Lughnasa” de Brian Friel

Regia :Antonella Cornici

Distribuție: Marius Manole, Ana Sivu-Daponte, Anca Pascu, Oana-Maria Dragne, Mădălina Borș, Claudia Moroșanu, Șerban Chițu, Adi Gheo

Scenografie: Alina Dincă Pușcașu,

Ilustrație muzicală: Șerban Chițu,

Coregrafie: Victoria Bucur,

Light Design: Lucian Moga,

Asistenți regie: Andrei Piu, Robert Vlad

Manager interimar: Ana Sivu-Daponte

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .