Marian Mina, tot mai aproape de preluarea conducerii PSD Giurgiu

  • Politic
  • 13 Ianuarie 2017
  • Nici un comentariu
  • 145
  • 3 minute de citit

După ce mai mulţi primari s-au exprimat public în favoarea desemnării ca preşedinte interimar al PSD Giurgiu a actualului preşedinte al Consiliului Judeţean, Marian Mina, a apărut şi prima susţinere publică din zona parlamentară.

În cadrul conferinţei de presă a PSD Giurgiu, de joi, 12 ianuarie, deputatul Elena Cristina Dinu, şi-a exprimat ferm susţinerea pentru Marian Mina.

„Vă spun clar că îl susțin pe președintele Consiliului Județean, domnul Marian Mina, ca președinte al Organizației Județene a PSD Giurgiu. Am să vă și argumentez opțiunea mea. Pentru că a demonstrat că este un bun coleg, un bun coordonator, pentru că s-a implicat intens în activitatea Organizației și a avut  un mare aport în reușita de la alegerile parlamentare”, a declarat deputatul giurgiuvean.

Dacă Marian Mina va prelua preşedinţia interimară a organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, lucru extrem de probabil, se poate spune că PSD Giurgiu este primul partid giurgiuvean care a reuşit să-şi întinerească din mers toate structurile de conducere, inclusiv garnitura de parlamentari. Să nu uităm că zilele acestea PSD şi-a desemnat un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean foarte tânăr, în persoana consilierului Lucian Corozel, iar în urmă cu foarte puţin timp, deputatul PSD de Giurgiu, Răzvan Cuc, şi el foarte tânăr, a fost investit ministru al Transporturilor.

Desemnarea unui preşedinte interimar la conducerea PSD Giurgiu a apărut odată cu alegerea senatorului Niculae Bădălău în funcţia de preşedinte executiv al PSD, situaţie care nu-i mai permite acestuia să conducă în paralel şi organizaţia judeţeană a partidului.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .