Liliana Ciobanu: “Voi administra Giurgiu cu corectitudine și simț de răspundere!”

  • Social
  • 3 Iunie 2016
  • Nici un comentariu
  • 226
  • 4 minute de citit

ciobanuDeclarație de presă

Dragi prieteni giurgiuveni,

Mai sunt câteva ore până la ziua hotărâtoare pentru alegerea, prin vot democratic, a edilului și al consilierilor locali girați cu încrederea dumneavoastră pentru următorii patru ani. Am vorbit în ultimele săptămâni cu mii de giurgiuveni, am rămas plăcut impresionată de reacțiile pozitive ale multora dintre dumneavoastră, am văzut deschidere, respect, căldură sufletească, am recoltat idei bune, am întâlnit oameni interesați de ceea ce se întâmplă în orașul nostru.

Sunt sigură acum că marea majoritate a giurgiuvenilor își dorește un om dintre voi, din mijlocul vostru, un om cu suflet și dornic de implicare. Eu sunt doar o femeie dintre miile de femei din Giurgiu care ar putea să facă ordine, să administreze corect orașul nostru, să se dedice total ‘familiei’ giurgiuvene! După cum v-am spus și direct, nu vă promit nimic din ceea ce nu se poate face! Voi pune însă în mod sigur administrația locală în slujba giurgiuvenilor! Voi fi primarul fiecăruia dintre dumneavoastră, fără nicio deosebire! Voi fi permanent în mijlocul vostru, vă voi întreba, vă voi consulta, actul decizional va fi transparent și corect!

Vă rog doar să discerneți singuri, să aveți informațiile reale despre fiecare candidat, să fiți atenți la cine și de ce candidează și pe cine reprezintă! Am remarcat în desele mele întâlniri cu dumneavoastră ca nu mai vreți să fiți reprezentați de aleși care nu au nimic în comun cu orașul și comunitatea! Nici nu este corect să vină să vă ceară voturile tot aceeași oameni, care sunt în funcții de ani de zile, și au avut tot timpul din lume să se ocupe de problemele dumneavoastră, dar nu au făcut acest lucru!

Noi, PSRO, vă propunem o listă de candidați pentru Consiliul Local și Consiliul Județean Giurgiu, precum și în multe localități din județ, formată din oameni cu certe realizări profesionale, reușite fără a fi fost susținuți politic! Sunt oameni pe care îi cunoașteți, care au demonstrat că în viață și profesie se poate câștiga și fără promovări pe criterii politice și de partid, oameni care au venit alături de mine să schimbăm fața orașului și a județului!

Vă promit că voi fi un om de cuvânt, voi fi permanent la dispoziția dumneavoastră și voi administra Giurgiu cu corectitudine, devotament și simț de răspundere! și, nu în ultimul rând, cu bun simț și respect pentru dumneavoastră!

Vă aștept duminică la vot! Dumnezeu să ne ajute!

Președinte PSRO Giurgiu,

Deputat LILIANA CIOBANU

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .