În meciul Bădălău- Anton, liderul social-democrat câştigă la scor de forfait

  • Politic
  • 10 Ianuarie 2018
  • Nici un comentariu
  • 108
  • 2 minute de citit

În timp ce senatorul giurgiuvean PSD  Niculae Bădălău a ajuns o vedetă naţională simpatizată (chiar şi în rândul opoziţiei) după ce declarat că  „Pas cu pas, partidul nostru a acceptat suspendarea democrației interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie să ne-o asumăm”, rivalul său din politica giurgiuveană, deputatul PNL, Marin Anton este, cum se spune în box, knockdown, după ce a fost trimis în judecată pentru luare de mită.

Procurorii DNA îl acuză pe Marin Anton că ar fi cerut şi primit o mită de peste cinci milioane de euro.

Potrivit DNA, banii ar fi ajuns la Marin Anton în anul 2011, la acea dată secretar de stat în Ministerul Transporturilor, şi actual deputat PNL. Milioanele de euro ar fi fost date de o firmă italiană pentru a primi undă verde pentru documentaţia unui terminal pe Aeroportul Otopeni. Anton a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, iar consilierul său, Adrian Ionescu, pentru complicitate.

Pentru liderul PNL Giurgiu situaţia este cu atât mai umilitoare cu cât el era cel care la fiecare conferinţă de presă a PNL Giurgiu îl acuza pe senatorul Bădălău că ar fi un politician corupt.

Acum se pune problema ca Marin Anton să fie suspendat din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu şi poate chiar din partid.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .