Important. În 2023, Direcția de Impozite și Taxe Locale începe programul cu publicul din data de 9 ianuarie

  • Administraţie
  • 19 Decembrie 2022
  • Nici un comentariu
  • 188
  • 4 minute de citit

Operațiunea de închidere-deschidere de an fiscal este principala cauză pentru care Direcția de Impozite și Taxe Locale își va deschide porțile pentru contribuabili luni, 9 ianuarie 2023, începând cu ora 8.30.

„Externalizarea serviciilor fiscale gestionate de aplicațiile informatice dau de regulă bătăi de cap celor din fiscalitate la fiecare sfârșit, respectiv început de an, și nu dorim nici măcar o secundă să transferăm aceste probleme către contribuabili! Facem verificările necesare, punem în ordine fiecare rol fiscal și vom deschide casieriile pentru cei care vor să plătească primii, pe 9 ianuarie.” – a precizat Laurențiu Țintea directorul DITL Giurgiu.

Angajații DITL vor lucra astfel încă din prima zi lucrătoare a lui 2023, însă nu cu publicul.

Contribuabilii au la dispoziție mai multe canale de plăți a dărilor către bugetul local, dintre care amintim terminalele proprii de plăți cu cardul bancar, 24 din 24 ore, situate în 5 locații din Municipiul Giurgiu, astfel:

Sediul Primăriei (intrarea de la starea civilă); Sediul DITL din Șos. Alexandriei nr.7; Agenția DITL din Str. Tineretului PT64; Casieria DITL din Piața Centrală; Evidența Populației din str. 1 Decembrie 1918;

Aplicația Avansis Mobile disponibilă din Google Play și App Store cu ajutorul căreia puteți vedea în timp real ce aveți de plată și puteți plăti instant parțial sau integral datoriile către bugetul local;

Platforma www.ghiseul.ro;

Canalele bancare (detalii necesare pentru plată și lista conturilor pentru toate tipurile de taxe și impozite fiind disponibilă pe site-ul DITL, la adresa: https://ditlgiurgiu.ro/Informa%C8%9Bii-de…/-Conturi-IBAN); Casieriile DITL situate în Șos. Alexandriei, Piața Centrală și Str. Tineretului.

(Sursa, Primăria Giurgiu)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .