Grupului de Lucru Comun al Reprezentanţilor Agricultorilor din Giurgiu şi Ruse (GLAC Giurgiu-Ruse) intră în anul nouă de existenţă

Grupul de lucru comun al reprezentanţilor agricuturii din judeţul Giurgiu, România, şi districtul Ruse, Bulgaria (GLAC Giurgiu-Ruse) a fost înfiinţat în anul 2010 de către Consiliul Judeţean (CJ) Giurgiu şi Prefectura Districtului Ruse, pentru a facilita cooperarea în domeniul agriculturii în regiunea Giurgiu-Ruse.

Cu sprijinul Asociaţiei Euroregiunea Danubius Giurgiu-Ruse, Grupul a organizat şi desfăşurat numeroase întâlniri în judeţul Giurgiu, România, şi districtul Ruse, Bulgaria. Cooperarea în cadrul Grupului este realizată prin schimburi de informaţii tehnice şi de documentare, vizite de lucrur ale specialiştilor, fermierilor, consultare reciprocă privind problemele de interes pentru ambele părţi, consultanţă în vederea identificării de proiecte comune.

Cu ocazia Şedinţei ordinare ce va avea loc mâine, 26 februarie la Giurgiu, GLAC intră în al noulea an de existenţă. Conform Regulamentului care prevede preşedinţia rotativă, Lucian Corozel va prelua preşedinţia Grupului de la subprefectul de Ruse, Svilen Ivanov.

Cel mai important punct de pe Ordinea de zi se anunţă cel privind clarificare şi aprobarea temelor de discutat pentru anul 2019.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .