După ce a găzdui cu succes în septembrie Competiția sportivă, Cupa My wishes Giurgiu, Primăria municipiului Giurgiu şi Consiliul Județean Giurgiu au semnat un acord de parteneriat cu Asociația Tenis Club București, Clubul Sportiv Campion Argeș, Fundația PROAM EVENTS, S.C. Open Box Consulting SRL în vederea promovării tenisului de câmp în rândul tinerilor prin organizarea de activități recreative, competiții sportive și campanii de informare.

În cadrul acestui parteneriat, primul eveniment organizat va fi ”Danube Trophy”, similar turneului My Whises și este dedicat copiilor din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani (anul nașterii 2009), desfășurându-se în zilele de 2 și 3 octombrie 2021, în municipiul Giurgiu, acceași locație unde s-a desfășurat și turneul anterior.

Partenerul Tenis Club Bucuresti și tenisshop.ro vor sprijini alături de organizatori drumul spre performanță al micilor tenismeni înscriși pe tabloul competițional, pe cele patru categorii: galben, verde, portocaliu si rosu.

Înscrierile le puteți face accesând următorul link:

https://www.tenis10.ro/…/det…/id/2043/danube-trophy.html

Toți participanții înscriși pe tabloul de concurs care vor lua startul în cele două zile competiționale, vor primi la înregistrare pachete de participare, iar finaliștii și câștigătorii vor beneficia de premii importante.