stefanCopreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a criticat campania electorală a PSD, despre care spune că îi aminteşte de manifestările din Piaţa Roşie din Moscova, când sute şi mii de oameni îmbrăcaţi în roşu defilau pe străzi fără niciun slogan, fără niciun candidat, fără nimeni credibil. Liderul liberal consideră că PSD încearcă astfel să intimideze electoratul.

„Vreau să informez că PSD Giurgiu este singurul, dar singurul din România, care nu a menţionat care este candidatul lor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. PSD-ul vrea să păcălească, să mintă electoratul, nu spune cine este candidatul lor. Am văzut zilele trecute câteva manifestări ale primarilor PSD Giurgiu, în frunte cu preşedintele PSD Giurgiu, de sute deoameni. O paradă de intimidare”, a declarat Ştefan.

Mai mult, acesta spune că primarii PSD, deşi se bazează pe un electorat extrem de sărac, sunt de fapt cei mai bogaţi oameni din localităţile pe care le conduc şi pe care, practic, le-au confiscat în interesul lor.

„Eu nu vreau ca primarul să fie cel mai bogat om din localitate, dar vreau să fie cel mai corect, cinstit şi gospodar, dar şi cel mai respectat din localitate. Îi invit pe alegătorii PSD, pe cei amărâţi, pe care-i respect, să meragă să vadă casa primarului din Ghimpaţi, pe care şi-a făcut-o în timpul mandatelor, casă de jumătate de milion de euro. Să vadă câte hectare de teren lucrează primarul din Ghimpaţi, primarul din Băneasa, din Prundu şi mulţi alţii. Au confiscat localităţiile respective. Nimeni nu mai poate să aibă un restaurant, un butic, un chioşc, un depozit de matereiale de construcţie, că le au primarii deja pe toate. Asta este politica PSD-ului… Judeţul Giurgiu nu se poate dezvolta dacă nu schimbăm normele şi criteriile de alegere ale primarilor. De aceea îi invit pe alegători să privească bine pe cine aleg”, a mai spus Gheorghe Ştefan.

Ioan Mănăilă