Ionuţ Preda este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu

  • Administraţie
  • 13 Februarie 2020
  • Nici un comentariu
  • 105
  • 2 minute de citit

Tânărul social-democrat giurgiuvean Ionuţ Preda este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Ionuţ preda este consilier judeţean din partea Partidului Social Democrat şi îl înlocuieşte în funcţie pe Vasile Andronache, consilier judeţean din partea ALDE.

El a fost votat în această funcţie, pe data de 13 februarie, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu.

Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina la caracterizat pe proaspătul vicepreşedinte ca fiind un profesionist, un tânăr serios şi care sigur va face treabă bună în domeniile în care va primi atribuţii. Mina aţinut să-l felicite după alegere şi să-i ureze mult succes.!

În aceeaşi şedinţă, consilierii judeţeni au dezbătut şi adoptat opt proiecte de hotărâre. Acestea au vizat aprobarea bugetului propriu al Consiliului Judeţean, repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale, dar şi proiecte legate de infrastructura rutieră.

Ca de obicei Marian Mina a ţinut să mulţumeascăcolegilor din aparatul propriu pentru munca depusă la întocmirea proiectelor de hotărâre.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .