FOTBAL LIGA 1: ASTRA GIURGIU A UMILIT „CÎINII ROŞII”

  • Sport
  • 22 Decembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 217
  • 2 minute de citit

Astra Giurgiu a avut joi seară ultima reprezentație din anul 2018 în fața propriilor suporteri. Giurgiuvenii au primit vizita celor de la Dinamo București,  iar la finalul unui meci disputat, cu multe ocazii de gol la ambele porți, giurgiuvenii au câștigat cu scorul de 4-1 prin golurile marcate de Llullaku (minutul 7), Buș (minutul 36), V. Gheorghe (minutul 68) și Roșu (în minutul 71) Iar Hanca, minutul 77, a înscris golul de onoare al „câinilor”.

„Trebuia să avem moral, rar folosesc cuvântul ăsta, dar sunt bucuros, fericit. Nu putem vorbi la modul general, dar eu mi-am luat ca reper meciul adversarei de azi cu U Craiova, pentru că a fost un joc reuşit. Am fost convins că vor încerca să facem acelaşi tip de joc. Lucrurile se schimbă mult când jucătorii evoluează cu sufletul şi la intensitate mare. A venit Moş Crăciun „(n.r. – Ioan Niculae).

„Cu banii suntem la un nivel bun”, a spus Costel Enache, la DigiSport, după Astra – Dinamo 4-1

După această victorie, Astra a rămas pe locul cinci în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 31 de puncte, la 12 distanţă de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, situaţia lui Dinamo e din ce în ce mai grea. Cu cinci etape înainte de final, „câinii” au 22 de puncte, cu opt mai puţine faţă de primul loc de play-off, ocupat de Sepsi, care are şi un meci mai puţin disputat.

Au evoluat echipele:

Astra Giurgiu: Lazar – Belu, Cestor, Bejan, Butean – Begue (Gheorghe ’64), Mrzljak (Moise ’76), N. Roşu, L. Buş (Bahamboula ’90) – Llullaku, Zoua. Antrenor: Costel Enache

Dinamo: Muţiu – Sorescu (Olteanu ’77), M. Popescu, R. Grigore, Corbu – Gomelt, Ait Atmane – Hanca, Pesic, Zenke (Moldoveanu ’46) – D. Popa (Neicuţescu ’59).

Antrenor: Mircea Rednic

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .