Final de campanie electorală la PNL Giurgiu

  • Politic
  • 7 Decembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 143
  • 2 minute de citit

pnl-2Liderii PNL Giurgiu (şi în acelaşi timp principalii actori ai partidului în alegerile parlamentare din 11 decembrie) s-au întâlnit în cursul dimineţii de astăzi cu reprezentanţii presei local pentru concluziile finale ale unei campanii lungi şi anevoiase. Anevoiase nu numai pentru ei, ci pentru toţi candidaţii supuşi unei legislaţii electorale aproape de absurd. Au fost prezenţi  Gheorghe Ştefan, candidat PNL, de pe poziţia numărul unu la Camra Deputaţilor, secondat de Marian Măroiu, în timp ce pentru lista de la Senat au fost prezenţi Dan Vlaicu şi Dumitru Beianu, reprezentând primele două poziţii de pe listă.

S-a făcut un bilanţ al aproape două luni de muncă elctorală, cea mai interesantă declaraţie din punctul nostru de vedere fiind cea făcută de Dan Vlaicu,care a ţinut să precizeze că cel mai greu lucru pentru candidaţii PNL în această campanie a fost faptul că în cea mai mare parte a timpului, în detrimentul propriului program politic, aceştia  au fost obligaţi să demonteze un mecanism bine pus la punct de discreditare a Guvernului Cioloş.

În ceea ce priveşte previziunile privind performanţa PNL Giurgiu, cei prezenţi au spus că mizează pe un scor de aproximativ 35 la sută din sufragiul giurgiuvenilor, ceea ce, în accepţiunea liderilor liberali, le-ar putea aduce un post de senator şi două de deputaţi.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .