Caravana SMURD „Fii pregătit” poposeşte la Giurgiu

  • Eveniment
  • 14 Decembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 165
  • 2 minute de citit

1-caravana-smurd-fii-pregatit-poposeste-si-la-botosaniExistă situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență în 20 de localități din toată țara.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, este rândul județului nostru să primească vizita Caravanei SMURD. Evenimentul va avea loc în municipiul Giurgiu, în fața Teatrului „Tudor Vianu”, din centrul orașului și se va desfășura în intervalul orar 09:00-18:00. Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă, pentru a învăța cât mai multe lucruri noi și foarte utile, care ar putea salva viața semenilor
dumneavoastră!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .