FESTIVALUL INTERNAŢIONAL AL TEATRELOR DUNĂRENE 18-22 OCTOMBRIE 2017, GIURGIU, TEATRUL TUDOR VIANU

Doar două zile au rămas până la deschiderea ediţiei aniversare, a XX-a, a Festivalului Internaţional al Teatrelor Dunărene. În Teatrul Tudor Vianu se repetă intens la cele trei spectacole ce vor avea premiera în festival, iar în paralel se fac ultimele pregătiri pentru primirea oaspeţilor din ţară şi de peste hotare.

O altfel de premieră este consemnată în relaţiile cu publicul din Ruse, de a căror dragoste şi apreciere ne-am bucurat de fiecare dată când am prezentat spectacole, fie în aer liber, fie pe scena Teatrului Dramatic „Sava Ognianov”. De aceea, începând cu această ediţie a festivalului, prietenilor noştri de la sud de Dunăre le vor fi rezervate locuri la fiecare spectacol din program – 30 de locuri la Sala Mare şi 6 locuri la Sala Mică, intrarea fiind gratuită.

Afişul-program şi un roll-up cu mesajul de bun venit, ambele în limba bulgară, îi vor întâmpina pe spectatorii bulgari la intrarea în teatru şi fiecăruia i se va înmâna câte un flyer cu synopsisurile spectacolelor, de asemenea în limba bulgară.

Toate aceste materiale destinate publicului bulgar sunt prezente acum în mass-media din ţara vecină (http://urban-mag.com/bg) şi pe blogul: https://movafaq.wordpress.com; ele sunt postate pe pagina de facebook a Teatrului „Sava Ognianov” şi cea a prietenului nostru Vladimir Mitev, de unde au fost preluate de mulţi alţii.

Suntem recunoscători celor care ne-au primit de fiecare dată la Ruse cu simpatie şi aplauze.

 

Giurgiu, 13 octombrie 2017

Organizator Teatrul Tudor Vianu

Cu sprijinul Consiliului Judeţean Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .