Drumuri judeţene care intră în execuţie sau se pregăteşte începerea lucrărilor

Prezent joi la conferinţa săptămânală a PSD, preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina, a anunţat că a fost emis deja Ordin de începere a lucrărilor pentru Drumul Judeţean 504. Drumul judeţean  este unul dintre cele mai importante, finalizarea acestuia facilitân o deplasare mai bună pentru toţi participanţii la trafic care se deplasează pe rutele Giurgiu-Gogoşari-Drăghiceanu-Izvoru, dar şi pentru Giurgiu Vieru.

De asemenea, Marian Mina spune că „Am semnat contractul pentru DJ 505(tronsonul din Putineiu) şi urmează să mai dăm alte trei Ordine pentru drumurile judeţene 401 A, 404 şi 611. Acestea din urmă sunt proiecte ce au fost blocate şi noi am reuşit să le deblocăm. Urmează să mai urcăm pe SEAP lucrarea pentru DJ 412, Vărăşti-limită judeţ Călăraşi.”

Sunt veşti încurajatoare şi în ceea ce priveşte Sănătatea, unde… s-a dat undă verde  pentru investiţiile din curtea interioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giugiu. În plus, managerul unităţii medicale lucrează, alături de specialiştii spitalului, la caietul de sarcini pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare”, a spus Marian Mina.

Preşedintele CJ Giurgiu a anunţat şi că, din data de 16 august, Depozitul Ecologic de la Frăteşti va deveni funcţional, dar şi că pentru toate proiectele pentru care au fost primiţi bani de la Guvern, prin PNDL II, se lucrează la documentaţii şi urmează să fie demarate, ulterior, procedurile de licitaţie.

I.M.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .