Donaţii pentru persoanele din structurile rezidenţiale protejate

  • Social
  • 23 Noiembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 160
  • 3 minute de citit

300 de beneficiari ai structurilor rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au avut parte, la sfârșitul săptămânii trecute, de mai multe surprize.

dgaspc-1Astfel, copiii aflați în plasament în 18 de case de tip familial, adulții cu handicap din 8 locuințe protejate din municipiul Giurgiu și din centrele de recuperare neuropsihiatrică din localitățile Oinacu și Izvoarele, precum și persoanele vârstnice de la centrul din localitatea Mironești au primit donații constând în  fructe și legume dar și alimente precum zahăr, ulei și făină, ca urmare a acțiunii caritabile desfășurate de  cei 320 de elevi ai  Școlii Gimnaziale nr. 1 din localitatea Malu Spart, județul Giurgiu, în cadrul campaniei “Săptămâna legumelor şi fructelor donate”. Donaţii constând în fructe şi legume au facut şi cei 24 de copii ai clasei pregătitoare B de la Şcoala Gimnazială Academician Marin Voiculescu din Giurgiu.

dgaspc-4De asemenea, datorită acțiunii caritabile de colectare de obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte organizate  de Centrul Ceh în faţa clădirii Ambasadei Republicii Cehe şi a Centrului Ceh, beneficiarii structurilor rezidențiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu  s-au bucurat și de primirea acestor  donații. Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu apreciază implicarea socială a persoanelor și instituțiilor  care au contribuit la aceste generoase sponsorizări (au fost donate câteva sute de kg. de fructe și legume precum și zeci de pachete conținând îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți), motiv pentru care  adresează mulţumiri  cadrelor didactice Geantă Raluca (Şcoala nr.1 din Malu Spart) şi Ţogoe Petra (Şcoala Academician Marin Voiculescu din Giurgiu), precum şi directorului Centrului Ceh, domnul František Zachoval, de asemenea şi tuturor persoanelor implicate în aceste inițiative caritabile, prin care a fost   acordat sprijin copiilor, persoanelor vârstnice și adulților cu handicap instituţionalizaţi.

Denisa Cristescu

Consilier DGASPC

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .