Donaţii la Centrul pentru persoane vârstnice Hotarele

  • Social
  • 5 Septembrie 2023
  • Nici un comentariu
  • 185
  • 3 minute de citit

Centrul pentru Persoane Vârstnice din localitatea Hotarele, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, a beneficiat în ultimele patru luni de  importante donații din partea Asociației Maria Holtzhauser.

Astfel, cei 46 de beneficiari ai căminului vor avea un  confort sporit în spațiile de locuit: au fost donate  46 de saltele și 200 de perne,  bateriile pentru căzile din toate băile au fost înlocuite, la toate ferestrele căminului și ușile exterioare au fost montate site, camerele au fost dotate cu coșuri din inox pentru gunoi. De asemenea, această organizație nonguvernamentală a achiziționat pentru căminul din Hotarele un aparat de aer condiționat și un frigider, necesare magaziei de alimente, precum și o mașină de tuns iarba. Totodată, au fost primite donații constând în produse de curățenie și detergenți.

„Mulțumim Asociației Maria Holtzhauser pentru sprijinul acordat și pentru dorința de a se implica în vederea  îmbunătățirii calității vieții persoanelor vârstnice instituționalizate, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .