Copii din sistemul de protecţie socială giurgiuvean merg în tabără la mare

  • Social
  • 4 Septembrie 2023
  • Nici un comentariu
  • 161
  • 2 minute de citit

Zece copii și tineri cu dizabilități, beneficiari de măsură de protecție specială la casele de tip familial Casa Albastră și Casa Gabriela,  au plecat în data 4 septembrie 2023, în tabără la mare, la Eforie Sud.

Tabăra este organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, care asigură cheltuielile de cazare și masă. Transportul copiilor și tinerilor precum și al însoțitorilor acestora este asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

„Participanții la această tabără, copii și tineri aflați în plasament de tip rezidențial, au vârste cuprinse între 10 ani și 21  ani; ei au așteptat cu nerăbdare plecarea în tabără pe litoral, organizată pentru  perioada 4-9 septembrie 2023,  unde vor avea ocazia să se distreze și să socializeze. Mulțumim Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pentru organizarea acestei tabere pentru persoane cu dizabilități”, a declarat Valentina Loredana Dinu, director general adjunct al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .