Din ce în ce mai puţin medici tineri aleg Medicina de familie. Se caută soluţii!

  • Social
  • 24 Iunie 2019
  • Nici un comentariu
  • 124
  • 2 minute de citit

Deputatul giurgiuvean Elena Cristina Dinu, secretar al Comisiei de Sănătate din Camra Deputaţilor, a participat la sfârşitul săptămânii, la Sibiu, la invitaţia Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF) la masa rotundă cu tema „Împreuna salvăm Medicina de Familie”.

„M-am bucurat să fiu alaturi de colegii medici de familie din întreaga țară dar şi alături de colegi parlamentari din Comisia pentru Sanatate si Familie din Camera Deputaților și Senat. Prin organizarea acestui eveniment, SNMF, în calitate de organizaţie naţională reprezentativă a medicilor de familie, a invitat la dialog instituţiile statului cu scopul de a expune problemele cu care se confruntă medicii de familie în cabinetele lor şi de a identifica soluţiile viabile pentru rezolvarea acestora. Medicina primară este baza sistemului sanitar din România dar in ultima perioada nu mai este atractivă pentru tinerii medici!
De ce şi măsurile necesar a fi luate pentru revigorarea medicinei de familie , au fost principalele subiecte dezbătute în cadrul acestei mese rotunde”
, a declarat deputatul Dinu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .