De Mărţişor, bătrânii din Centrul de la Hotarele au fost vizitaţi de copii

  • Social
  • 1 Martie 2022
  • Nici un comentariu
  • 166
  • 3 minute de citit

Beneficiarii și personalul Centrului pentru persoane vârstnice din localitatea Hotarele, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au primit  marți, 1 martie 2022, o vizită prilejuită de sărbătoarea Mărtișorului.

Inițiativa aparține Asociației „Maria Holtzhauser”, care a organizat această acțiune cu sprijinul voluntarilor, pentru a aduce o bucurie în prag de primăvară celor 22 de doamne beneficiare de servicii sociale la Centrul pentru persoane vârstnice din Hotarele.

Astfel, marți, 1 martie 2022, câțiva elevi de la Școala Kids Club Militari din București, însoțiți de directorul Maria Marinel, au oferit doamnelor beneficiare de servicii sociale din acest cămin, mărțișoare și felicitări confecționate de copii și câte un buchet de flori; de asemenea toți beneficiarii centrului au primit un tort iar  salariatele Centrului care au fost prezente astăzi la serviciu au primit mărțișoare.

Întâlnirea dintre elevi și vârstnici a adus zîmbete, emoții în glasuri și dorința de a se reîntâlni. Astăzi, copiii au fost vestitorii primăverii. Ne era tare dor de bunicii pe care nu i-am vizitat din cauza pandemiei; am fost bucuroși să le aducem zâmbet, culoare și frumos în suflet, a declarat Maria Marinel. Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu adresează mulțumiri tuturor copiilor și adulților implicați în organizarea  acestei  frumoase acțiuni, care a adus bucurii persoanelor vârstnice instituționalizate.

Denisa Cristescu,Consilier D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .