Dan Andronic: ”Pe 11 decembrie vom demonstra că Oamenii sunt mai puternici decât Sistemul”

  • Politic
  • 6 Decembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 161
  • 4 minute de citit

  andronic”Eu nu vin să vă promit marea cu sarea. Pentru că sunt convins că sunteți sătui de promisiuni. Eu vin să vă cer sprijinul, iar în schimb, vă ofer buna mea credință și puterea mea de muncă. Pe 11 decembrie vom demonstra că Oamenii sunt mai puternici decât sistemul”, i-a asigurat Dan, Andronic, candidatul PMP-Giurgiu la Camera Deputaților pe cei 400 de giurgiuveni strânși, duminică, la Ateneul ”Nicolae Bălănescu” din Giurgiu.

Discursul lui Andronic, susținut în fața președintelui Traian Băsescu, dar și a liderului PMP, Eugen Tomac și a celorlați candidați ai Mișcării Populare la Parlament, a stârnit entuziasmul audienței, care a aflat astfel ce va face și ce nu va face aspirantul la fotoliul de deputat. El a spus că nu știe, nu vrea și nu poate să mintă promițând câte opt spitale, așa cum fac celelalte partide. ”În acești ani am învățat un lucru: minciuna are picioare scurte. Așa vă vă voi asculta păsurile și le voi face cunoscute românilor”, a spus Andronic.

andronic-2În opinia sa, oamenii din județ au înțeles că, în calitate de jurnalist, a dobândit credibilitate și putere de convingere, calități care-l deosebesc de ceilalți contracandidați. ”La toate acestea adaug și faptul că ascult ce spun giurgiuvenii”, a spus Andronic. Candidatul PMP-Giurgiu la Camera Deputaților a amintit că, în nicio lună de zile, a adus în atenția întregii Românii, problema Podului de la Grădiștea, a abatorului de la Giurgiu sau a vorbit despre abuzurile autorităților locale. ”Toți românii au aflat de neajunsurile din Giurgiu iar Giurgiu s-a făcut auzit”, a adăugat Andronic.

El le-a mulțumițit giurgiuvenilor pentru că i-au acordat încrederea lor și pentru că i-au arătat o altă Românie, care nu apare pe ecranele televizioarelor sau pe facebook. ”Este o Românie în care nu contează cine merge la parade de 1 Decembrie, ci dacă copiii îți pleacă de acasă ca să muncească în Germania sau Anglia. Dar mai ales, dacă mai apuci să-ți vezi nepoții plecați departe, printre străini. Este o Românie în care nu contează cine-i politicianul mai abil în a-i acuza pe ceilalți, ci faptul că timp de 11 ani, 14 miniștri ai Transporturilor nu au reușit să facă Podul de la Grădiștea”, a subliniat Andronic. În opinia sa, în această Românie, o gâlceavă între mai marii zilei nu înseamnă pentru giurgiuveni mai multe drumuri asfaltate, canalizare sau mai puține amenzi abuzive date celor care vând la Târgul de la Călugăreni sau Bolintin. ”Asta-i România pe care vreau să o reprezint și pentru care vreau să lupt”, a punctat candidatul PMP – Giurgiu la Camera Deputaților.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .