Cu tristeţe, despre eşecul unui program

  • Diverse
  • 30 Octombrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 139
  • 3 minute de citit

Postul Crăciunului 2021 începe pe 15 noiembrie și durează până pe 24 decembrie inclusiv, în Ajunul Crăciunului. Dacă în acesată perioadă vă bate gândul să desolzaţi vreun peşte sunteţi sfătuiţi să vă abţineţi pentru că un slujitor al Bisericii, cu înalt rang, i-a sfătuit pe enorişi să nu se vaccineze. Mai exact, starețul unei mănăstiri din Neamț le-a spus acestora că administrarea serului va favoriza apariția solzilor pe corpul uman.

Asta se întâmpla în preistoria vaccinului anticovid, adică doza unu (1), la care au avut prioritate, chiar înaintea medicilor, şmecherii şi rudele lor. Dar evoluţia şi-a urmat cursul conform previziunilor şoşociste şi simioniste, având aliaţi „Preoţi, cu cu creucea-n frunte!  Căci oastea e creştină….”

Ca atare, Nu credeţi! Cercetaţi! (pe Facebook!) După doza trei (booster), rude îndepărate pe care nu le-aţi cunoscut sau nu le-aţi văzut de mult, microcipate la greu de oculta mondială, aliniată în spatele bilgheistului, şi-au început evoluţia spre spre societatea reptilienilor. Calicia proverbială a bilghestului şi criza integratelor provocată de China a adus programul în pragul falimentului. Subiecţii au eşuat în stadiu de peşte. Ca atare, se recomandă să nu-i desolzaţi pentru nu a avea pe conştiinţă crime abominabile.  Amin!

Ioan Mănăilă

PS.1Evident, acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Sub 1500 de înjurături nu reclam pe nimeni la doctor Fecebook.

PS2 Pentru cine pricepe, invocarea Postului Crăciunului este o prostie. Doar nu stă nimeni să mediteze!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .