Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Grupul Oamenilor de Bine (grup de giurgiuveni constituit prin intermediul rețelelor de socializare) și Asociația „Dar Autentic” au  organizat în data de 28 mai 2022, o excursie la București la care au participat 48   copii  aflați în plasament în case de tip familial și Complexul de Servicii Sociale, structuri din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Astfel, în capitala țării, copiii au avut ocazia să vizioneze un film la Mall și să le fie servite prânzul și cina la două fast- food-uri; de asemenea, cu sprijinul ParohieiBuna Vestiredin Giurgiu  au vizitat catedrala Mântuirii Neamului și Muzeul Satului. Transportul copiilor la București a fost asigurat de ParohiaBuna Vestire și Direcția Generală de Asistența Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

„Atunci când de unim, visele prind aripi! Am dorit să sărbătorim în acest fel Ziua Copilului și sunt mulțumită că am avut alături atât de mulți oameni de bine care au contribuit la reușita acestei zile, a declarat doamna Mihaela Covțun, inițiatoarea acestei acțiuni.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în această acțiune, pentru  bucuriile aduse copiilor.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu