Colinde pentru beneficiarii Centrului din localitatea Oinacu

  • Social
  • 20 Decembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 222
  • 3 minute de citit

denisa-3Persoanele adulte cu handicap beneficiare ale Centrului de Recuperare şi Reabilitare  Neuropsihiatrică din localitatea Oinacu, centru din cadrul  Direcţiei  Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au primit duminică, 18 decembrie 2016, vizita unui grup de elevi de la Liceul Teoretic Nicolae Cartojan din Giurgiu, însoţiţi de preoţii din cadrul Parohiei Oinacu, Mirel Constantin şi Marius Buga.

Pentru persoanele asistate în centrul de la Oinacu a fost o zi deosebită, ca de altfel fiecare  zi în care primesc vizite; încântaţi, ei au ascultat colindele interpretate de elevii care au dorit să le aducă astfel o bucurie cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Acţiunea a  fost organizată de Centrul parohial pentru copii si tineret Sf. Stelian al Parohiei Oinacu în parteneriat cu Liceul Teoretic Nicolae Cartojan din Giurgiu.

“Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, alături de părintele paroh Constantin Mirel am încercat să aducem persoanelor aflate în acest centru  bucuria sărbătorilor de iarnă prin interpretarea unor colinde. La activitatea noastră Iată, vine Moş Crăciun! s-au alăturat profesorii şi elevii Liceului Teoretic Nicolae Cartojan, care au colectat îmbrăcăminte, încălţăminte şi un brăduţ pentru a le dona persoanelor aflate în centru. Prin această activitate am încercat să descoperim bucuria de a dărui dar am învăţat mult mai mult, am simţit alături de elevi un moment de emoţie fiind coplesiţi de căldura sufletească cu care persoanele din acest centru  ne-au primit ”, a declarat  Marius Buga -preot în cadrul Parohiei Oinacu.

După cum a declarat Arabela Trandafir, şef al centrului Oinacu,  parteneriatul cu Centrul parohial pentru copii si tineret Sf. Stelian va fi continuat, intenţionându-se desfăşurarea constantă a unor acţiuni similare, în  scopul reintegrării sociale a persoanelor asistate.

Denisa Cristescu

consilier Relaţii  cu Mass-Media  

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .