CJ Giurgiu: Precizări cu privire la „Programul pentru şcoli al Romaniei”

  • Administraţie
  • 27 Septembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 72
  • 2 minute de citit

Consiliul  Judeţean Giurgiu face următoarele precizări privind distribuirea în şcoli a fructelor şi laptelui, conform „Programului pentru şcoli al Romaniei”.

Contractele subsecvente de furnizare în baza acordurilor cadre deja încheiate au fost semnate.

Având în vedere faptul că în urma solicitării făcute de către Consiliul Județean Giurgiu cu privire la fondurile prognozate a fi necesare pentru anul școlar în curs, estimări făcute în baza tarifelor unitare ale produselor, conform ofertelor și corelate cu numărul de elevi la nivel de județ, s-a luat decizia ca livrarea pentru produsele lactate și fructe să aibă loc începând cu data de 01.10.2018, astfel încât să ne încadrăm în fondurile alocate la nivel de județ.
Prin urmare, întârzierea furnizării de produse lactate și fructe are ca principală cauză fondurile insuficiente pentru întregul an școlar, nefiid vorba de inacțiuni ale reprezentanților Consiliului Județean Giurgiu.

În ceea ce privește furnizarea de produse de panificație, din cauza modificărilor legislative apărute și a stabilirii de comun acord între APIA și ANAP a unei „documentații standard”, procedura de achiziție publică se află în SICAP, termenul limita de depunere a ofertelor fiind 31.10.2018.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .