Asociaţia „Licrurici” sprijinită de conducerea CJ Giurgiu

  • Eveniment
  • 28 Noiembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 109
  • 2 minute de citit

mina-licurici-2Cum Ziua Mondială de Luptă Anti-Sida se serbează anual pe data de 1 decembrie, zi care se suprapune cu Ziua Naţională a României, Asociaţia “Licurici” pentru Persoanele Seropozitive a hotărât să devanseze marcarea acestui eveniment, organizându-l sâmbătă, 26 noiembrie.

În cadrul evenimentului, voluntari de toate vârstele s-au reunit în Parcul “Mihai Viteazul”, de unde au plecat în marş către Teatrul “Tudor Vianu”, unde a fost realizată o fundiţă roşie – simbol al luptei împotriva HIV/SIDA.

Potrivit organizatorilor „Activitatea are loc în cadrul Campaniei „InspiRed” derulată la nivel național de către Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), un demers prin care dorim să extindem aria de sensibilitate a fiecărui om, încurajând la deschidere față de persoanele ce trăiesc cu HIV/SIDA, atunci când au ocazia să le întâlnească ori să vorbească despre ele. E o campanie care respectă pe fiecare ca om: atât persoana cu HIV, cât și persoana căreia ne adresăm (din publicul țintă)”.

Alături de participanţi a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, dar şi administratorul publical judeţului, Răzvan Cuc precum şi un vechi prieten şi susţinător al Asociaţie “Licurici” pentru Persoanele Seropozitive, consilierul judeţean Aurelia Dobre.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .