Apa Service SA Giurgiu : COMUNICAT privind CALITATEA APEI

Având în vedere măsurile impuse recent privind apa din fântânile situate în zone inundate, facem precizarea că Apa Service SA Giurgiu preia apă din surse subterane, prin foraje de mare adâncime, ce nu pot fi afectate de inundaţii. Apa care ulterior ajunge la robinete este înmagazinată şi tratată în două staţii iar calitatea acesteia este în permanenţă supravegheată prin proceduri tehnice riguroase, atât în laboratoarele proprii cât şi împreună cu Direcția de Sănătate Publică Giurgiu.

Având în vedere atenţionările Ministerului Sănătăţii, subliniem că în ultima perioadă calitatea apei din sistemul ce deserveşte populaţia a fost supravegheată cu atenţie şi nu s-au înregistrat situaţii în care parametrii apei de la robinet să nu fie conformi cu cerinţele de calitate.

Ca atare, menţionăm că toate îngrijorările şi sesizările apărute în ultima perioadă privind calitatea apei de la robinet sunt nefondate, fiind datorate confuziei legate de calitatea apei din fântânile situate în zonele inundate.

Conducerea

“Apa Service” SA Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .