ANUNŢ CĂTRE OPERATORII DE CABLU TV, TELEFONIE ȘI INTERNET

Primăria Giurgiu îi invită pe reprezentanții societăților de cablu TV, telefonie și internet care operează pe raza municipiului Giurgiu, la sediul Primăriei Giurgiu (șos.București, nr.49-51), miercuri, 23 iunie 2021, ora 9.00!

Cu această ocazie, operatorii sunt invitați să prezinte o situație concretă în ceea ce privește autorizarea instalării cablurilor aflate pe stâlpii care aparțin municipalității și sunt rugați să participe la o acțiune de inventariere din teren.

Menționăm că scopul acestui demers este de a reduce riscul suprasolicitării stâlpilor publici cu cablaj neutilizat, de a crește siguranța cetățenilor și de a preîntâmpina evenimente nefericite, dincolo de aspectul inestetic și riscul desprinderii în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile.

În cazul în care invitația nu va fi onorată și nu vor fi luate măsurile convenite, Primăria Municipiului Giurgiu ia in calcul depunerea unei plângeri pentru neîndeplinirea obligațiilor ce revin operatorilor și punerea în pericol a siguranței giurgiuvenilor.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .