ALTE INTERVENŢII, ACELEAŞI NĂRAVURI

Lucrătorii APA SERVICE au intervenit recent pentru a desfunda, iarăşi,  reţeaua de canalizare menajeră din zona adiacentă blocului 1A/ 613, după ce locatarii au sesizat în prealabil dispeceratul societăţii cu privire la acest aspect.

Ca aproape de fiecare dată, marele duşman al canalizării este legat de şerveţelele umede, nedegradabile, care ajung cu miile în reţele, după cum puteţi constata privind fotografiile de la faţa locului.

Pe bună dreptate, locuitorii oraşului vor confort şi sunt supăraţi când li se înfundă reţeaua de canalizare. Numai că, aproape de fiecare dată, tot ei sunt vinovaţi: obturarea reţelelor de canalizare ţine de ceea ce locuitorii aruncă în vasele de wc sau direct în căminele de canalizare.

Prin acest intermediu societatea noastră reia mesajul către cetăţenii oraşului, cu privire la interdicţia evacuării în canalizarea menajeră a deşeurilor nedizolvabile (şerveţele umede, scutece de unică folosinţă) precum şi a oricărui fel de reziduuri grase (grăsimi sau uleiuri alimentare sau nealimentare).

Trebuie cunoscut faptul că, în condiţiile în care aceste deşeuri ajung în canalizările menajere, pe lângă obturarea racordurilor individuale produc şi blocarea şi deteriorarea pompelor din staţiile de pompare, remedierile costând bani mulţi, care în mod normal ar trebui orientaţi spre dezvoltarea reţelelor şi nu spre reparaţii.
În finalul comunicatului nostru, vă mulţumim pentru conduita dvs. civică, prin care putem evita situaţiile neplăcute ce duc la dereglări ale fluxului tehnologic sau la avarii costisitoare.

Conducerea

 APA SERVICE SA

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .