ALDE Giurgiu „se autogestionează” în alegerile parlamentare

  • Politic
  • 19 Octombrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 138
  • 3 minute de citit

alde-2Organizaţia judeţeană ALDE Giurgiu şi-a stabilit listele de candidaţi pentru Alegerile parlamentare din 11 decembrie. Acestea au fost definitivate în cadrul Delegaţiei Permanente Judeţene ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute şi urmează a fi validate în cadrul Delegaţiei Permanente Naţionale ce va avea loc vineri 21 octombrie.

Pentru Camera Deputaţilor vor intra în alegeri Toma Florin Petcu, Vasile Guşatu, Alexandru Vladu, Ionel Muscalu, Tiberiu Demeter şi Silviu Dumitrescu.

Pe listele pentru Senat îi vom regăsi pe Vasile Mustăţea, Mariana Iancu, Ovidiu Andrei şi Vasile Andronache.

Cel mai probabil aceleaşi nume vor fi validate şi în Delegaţia Naţională, dacă ţinem cont de declaraţia copreşedintelui ALDE Giurgiu Toma Petcu care a susţinut lini că „ALDE Giurgiu este o organizaţie care se autogestionează şi care nu va avea niciodată candidaţi impuşi de la Centru sau din altă parte”

Privitori la candidaţii pe care ALDE Giurgiu îi propune Toma Petcu a mai adăugat că „Sunt convins că aceste candidaturi vor fi validate fără niciun fel de probleme la nivel național, de către Delegația Permanentă Națională. Sunt oameni noi, oameni din județ care nu au făcut politică la nivel înalt și care pot aduce argumente suficiente în campania electorală. Acest nou pe care ALDE Giurgiu îl propune cetățenilor face parte din acea viziune generală a tuturor partidelor politice de a reînnoi clasa politică, iar din punctul nostru de vedere, ALDE Giurgiu s-a străduit să ofere cei mai buni oameni din partid, cu toate că, la fel de bine, există și alte nume din cadrul formațiunii care ar fi putut să fie în locul celor prezentați astăzi, oameni cu experiență politică care, cu siguranță, ne vor ajuta în campania electorală.”

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .