ALDE este deja partid de opoziţie. Şi se comportă ca atare!

  • Politic
  • 29 August 2019
  • Nici un comentariu
  • 97
  • 3 minute de citit

Deputatul giurgiuvean Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu şi vicepreşedinte la nivel naţional al partidului, a recaţionat rapid şi acid la declaraţiile preşedeintelui PSD, Viorica Dăncilă şi ale colegilor acestaia privind ruperea alianţei de guvernare.

„Marii oameni politici din PSD, tăcuți până de curând și aliniați în spatele unui lider, au ieșit în ultimele ore să acuze ALDE de lașitate. Ei bine stimabililor, dvs știți mai bine ce înseamnă lașitatea.  Cine vorbește de lașitate? Domnul Fifor, cel care a fost remaniat din funcția de ministru al Apărării de Liviu Dragnea în 2018, atunci când a fost episodul cu scrisoarea semnată și apoi neasumată. Atunci, domnule Fifor, ați fost întruchiparea perfectă a tipului de laș în politică. Așa că, mai ușor cu acuzații de lașitate la adresa ALDE. 

Cine mai vorbește de lașitate? Domnul Teodorovici? Cât timp a fost în afara Guvernului nu a știut decât să critice de pe margine. Marele zmeu Teodorovici, atunci când a intrat în Guvern, brusc, toate declarațiile sale belicoase au fost date uitării. Amnezie!

Iar acestea sunt doar două exemple. Nu mai vorbim de doamna Dăncilă, cea care a fugit de votul Parlamentului atunci când ALDE i-a cerut să facă restructurarea guvernamentală. Ei bine, acum va trebui să meargă singură în Parlament. 

Așadar, să îi aud pe Mihai Fifor, Eugen Teodorovici sau doamna Dăncilă vorbind despre lașitate, e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Și vă mai spun ceva, membrii și simpatizanții PSD nu uită dovezile dumneavoastră de lașitate. Așa că, mai bine ați fi preocupați de propriile voastre probleme, de cum guvernați încă vreo câteva zile, în loc să căutați să dați vina pe ALDE pentru eșecul dumneavostră.”, este mesajul deputatului giurgiuvean către PSD.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .