Vineri, sâmbătă şi duminică Street Art în organizarea Primăriei Giurgiu şi DJTS

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu în colaborare cu Primăria Minicipiului Giurgiu va desfășura în perioada 02-04 iulie, evenimentul „StreetArt” care va consta în realizarea unei picturi murale cu dimensiunea de aproximativ 44 metri pătraţi pe zidul  de sprijin Smârda.

Proiectul va construi atitudini civice în rândul tinerilor participanți, aceștia vor trăi sentimentul de implicare în înfrumusețarea orașului și că își vor aduce aportul în transformarea unei mici părți din comunitate în opere de artă.  

Evenimentul nu are doar rol estetic, ci și educativ prin propagarea unor valori sănătoase pentru comunitate, realizarea unei conexiuni directe între tineri și spațiul comunității de unde provin și punerea în valoare a spațiului public unde se realizează pictura murală.

Acest proiect îi va motiva pe tineri să acționeze ca factori de schimbare pentru crearea unor comunități durabile și va promova voluntariatul și implicarea civică a acestora în cadrul comunităților în care trăiesc.

Programul: 02 iulie, între orele 15.00-21.00; 03 iulie, între orele 08.30 – 19.30; 04 iulie, între orele 08.30 – 14.30.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .