Vacanţă şi nu prea pentru parlamanetarii giurgiuveni

  • Politic
  • 31 Iulie 2019
  • Nici un comentariu
  • 122
  • 2 minute de citit

Unul dintre cei mai activi parlamentari giurgiuveni din partea PSD, deputat Elena- Critina Dinu a salutat,  recent, în felul ei, orice pas bun în domeniul Sănătăţii. Nu s-a sfiit să accepte  că lucruri bune vin şi de la Cotroceni. Domnia sa a difuzat chiar o  imagine frumosă, preluată cu ideea că un pas mic este totuşin un pas.

„Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea art. 1 din Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003, care prevede că un pacient îşi poate alege ca reprezentant legal şi o persoană din afara familiei.Actul normativ prevede completarea art. 1 din Legea 46/2003, în sensul definirii reprezentantului legal al pacientului ca fiind soţul/ soţia, părinţii sau celelalte rude, până la gradul al IV-lea, precum şi orice persoană cu vârsta de minim 18 ani împliniţi pe care pacientul o desemnează în acest scop prin declaraţie autentificată în faţa notarului, care se înregistrează în Registrul Naţional Notarial de Evidenţă a Procurilor şi a Revocării Acestora”.

În plin scandal, adus la nivel de traumă naţională, Elena Dinu nu uitat să transmită un mesaj otimist pentru cei pe care-i consideră colegi şi parteneri în înfăptuirea unui viitor mai bn

„La mulţi ani tututor celor care lucrează în cadrul Serviciilor de Ambulanţă în România! Vă muţtumim pentru tot ceea ce faceţi pentru viaţa  noastră!”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .