Trei obiective de investiţii au fost inaugurate ieri în comuna Schitu

Marţi, în comuna giurgiuveană Schitu, s-au inaugurat trei obiective de investiţii, respectiv un drum şi două şcoli. La inaugurarea investiţiilor a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, care a declarat cu acest prilej: „Am inaugurat ieri, împreună cu autorităţile locale din Schitu, trei obiective în comuna menţionată, două şcoli şi un drum. 
La acţiunea de la unităţile de învăţământ a fost alături de noi şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, reprezentată de doamna Delea Mirela.
Tot în Schitu, urmează alte proiecte finanţate prin PNDL 2: asfaltarea drumurilor, modernizarea iluminatului public, dispensar, apă- canal şi şcoala din satul Vlaşin. Ionel Paşol este unul dintre primarii noştri de frunte. Ştiţi proverbul: “Omul sfinţeşte locul” şi acest lucru se vede în comuna Schitu.
Vreau să remarc preocuparea domnului primar faţă de educaţie, faţă de copii şi mă bucur foarte mult că a investit în acest domeniu. Avem copii mulţi, frumoşi, acum mai rămâne doar să înveţe. De precizat este că şcoala din satul Bila este construită în anul 1920, iar până la acestă modernizare, a fost reparată doar superficial.

Am tot spus că educaţia este una dintre priorităţile noastre, aici aveţi dovada cea mai bună că ne respectăm promisiunile! Pe de altă parte, vor fi foarte multe obiective inaugurate anul acesta în judeţul Giurgiu: şcoli, grădiniţe, dispensare, drumuri. Trebuie să-i mulţumim preşedintelui Niculae Badalau pentru că s-a zbătut foarte mult pentru aceste proiecte din judeţul nostru!”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .