Toma Petcu Rămâne la conducerea Ministerului Energiei

  • Administraţie
  • 22 Februarie 2017
  • Nici un comentariu
  • 100
  • 2 minute de citit

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, după ședința coaliției de guvernare, liderii coaliției nu intenționează să-l schimbe din funcție pe ministrul Energiei, Toma Petcu, după ce acesta a fost internat o perioadă în spital din cauza unor probleme de sănătate, precizând că în cursul acestei zile va avea o întâlnire cu el pentru a discuta problemele legate de domeniul energetic.

”Nu avem de ce să discutăm situația de la Ministerul Energiei. Momentan ministrul Toma Petcu este într-un tratament, a fost spitalizat, a ieșit din spital, și-a reluat atribuțiile la minister. Azi voi avea o întâlnire cu el pentru a discuta problemele legate de domeniul energetic pe care dorește să le mi le prezinte și nu se pune niciun fel de problemă în legătură cu o posibilă schimbare la Ministerul Energiei”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Ministerul Energiei a precizat oficial, pe 31 ianuarie, că ministrul Toma Petcu este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată și își va relua activitatea în scurt timp, scrie News.ro.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .