Taxele şi impozitele locale pot fi plătite şi online

Giurgiuvenii plătitori de taxe şi impozite locale pot evita aglomeraţia de la ghişee, având la dispoziție mai multe canale de plăți a dărilor către bugetul local, dintre care amintim:

*Terminalele proprii de plăți cu cardul bancar, 24 din 24 ore, situate în mai multe locații din municipiul Giurgiu, astfel: Sediul Primăriei (intrarea de la starea civilă),

Sediul DITL din șos Alexandriei nr.7, Agenția DITL din str.Tineretului PT64, Casieria DITL din Piața Centrală. Evidența Populației din str. 1 Decembrie 1918.

Aplicația Avansis Mobile disponibilă din Google Play și App Store cu ajutorul căreia puteți vedea în timp real ce aveți de plată și puteți plăti instant parțial sau integral datoriile către bugetul local.

Platforma www.ghiseul.ro

Canalele bancare (detalii necesare pentru plată și lista conturilor pentru toate tipurile de taxe și impozite fiind disponibilă pe site-ul DITL, la adresa: https://ditlgiurgiu.ro/Informa%C8%9Bii-de…/-Conturi-IBAN)

Casieriile DITL situate în Șos Alexandriei, Piața Centrală și Str. Tineretului.

O statistică recentă arată că giurgiuvenii arată un interes deosebit pentru plățile de la distanță. În 2022, până la această oră încasările prin canalele on-line au crescut cu peste 52% față de anul 2021, asta în condițiile în care și încasările totale prin Direcția de impozite și Taxe Locale, au atins un nou record, depășind plafonul de 43.000.000 lei.

www.ditlgiurgiu.ro

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .