Strada Gării, lucrarea de sufelet a fostului edil şef, Nicolae Barbu, s-a făcut praf şi pulbere

(Re)Inaugurată cu mare ţâfnă electorală în dat de 18 septembrie 2020 strada Gării din municipiul Giurgiu a ajuns etalon de lucrare catastrofală. Trotuare şi canalizări scufundate, iar mai nou s-a umplut de noroi mai rău decât orice uliţă sătească cu şleauri.

Reamintim că lucrările de pe strada Gării menite să readucă traficul auto în zonă au fost supervizate personal de fostul primar Nicolae Barbu, care a forţat lucrurile ca aceste lucrări să fie finalizate în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, unde spera să obţină al treilea mandat de primar al municipiului Giurgiu.

De altfel, Nicolae Barbu a şi organizat un eveniment cu ocazia redeschiderii străzii invitând presa giurgiuveană ca pe data de 18 septembrie, la ora 12,00 să fie prezentă pentru a acorda el interviuri cu doar 9 zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie.

Ședinţă de lucru convocată la sediul Primăriei

În urma sesizărilor asupra situației străzii Gării, primarul Adrian Anghelescu a luat măsura închiderii acesteia, încă de ieri, 24 ianuarie 2021. Astăzi, a convocat o ședință la care au participat toți responsabilii din Primăria Giurgiul, precum și dirigintele de șantier care a supervizat efectuarea acestei lucrări.

Astfel, în cadrul ședinței a fost luată decizia de a notifica în scris constructorul, pentru a se organiza în vederea remedierii situației create. Mai mult decât atât, reprezentantul firmei a transmis răspuns Primăriei, că mâine 26 ianuarie 2021, se va deplasa la fața locului pentru a pune la punct detaliile în ceea ce privește organizarea șantierului, în funcție și de condițiile meteorologice.

Reamintim că lucrările de pe strada Gării menite să readucă traficul auto în zonă au fost supervizate personal de fostul primar Nicolae Barbu, care a forţat lucrurile ca aceste lucrări să fie finalizate în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, unde spera să obţină al treilea mandat de primar al municipiului Giurgiu. De altfel, Nicolae Barbu a şi organizat un eveniment cu ocazia redeschiderii străzii invitând presa giurgiuveană ca pe data de 18 septembrie, la ora 12,00 să fie prezentă pentru a acorda el interviuri cu doar 9 zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .