Spitalul Judeţean, obiectiv de maximă importanţă pentru Consiliul Judeţean Giurgiu

Întruniţi în şedinţă ordinară, consilierii judeţeni au aprobat la sfârşitul săptămânii recute documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii „Lucrări de amenajare şi modernizare curte interioară Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu”.

Printre investiţiile ce vor fi realizate se numără refacerea părţilor carosabile, construirea unui pasaj pietonal pentru transportul pacienţilor care nu se pot deplasa singuri, demolarea construcţiilor degradate, reabilitarea unor construcţii anexe ce vor fi transformate în spaţii de depozitare, amenajarea a 61 de noi locuri de parcare, dar şi amenajarea spaţiilor verzi, cât şi a aleilor pietonale.

Sub actuala conducere a Consiliului Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu este prins în mai multe proiecte, în diverse stadii. În primul rând, este proiectul pentru „Spitalul Nou”, finanţat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii, dar şi proiectul european pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe.

De asemenea, Consiliul Judeţean Giurgiu va continua să aloce sume importante pentru lucrări de întreţinere, reparaţii şi modernizare a clădirilor, dar şi pentru cumpărarea unor echipamente medicale necesare mai multor secţii ale SJU Giurgiu.

I.M.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .