Şoc în PNL Giurgiu: Cătălin Corbea în locul lui Marin Anton?

  • Politic
  • 5 Noiembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 264
  • 2 minute de citit

Corbea la cafea cu liderii mari din PNL?

Nu este pentru prima dată când se vehiculează ideea că primarul PSD de la Prundu, Cătălin Corbea ar putea să candideze pentru Primăria Municipiului Giurgiu. Dar acum lucrurile par să se precipite. Corbea se simte pe cai mari. A transformat în ultimii zece ani o comună obscură într-un orăşel curat şi cochet, plin de flori şi cu investiţii edilitare serioase în infrastrucură. Mai mult, a pus localitatea pe harta intenaţională. De ani buni sportivi din toată Europa vin să se întreacă la Prundu în competiţii rezervate bikerilor.

În aceste condiţii, cu un CV administrativ serios în spate, nu este de mirare că primarul din Prundu vrea „să joace în Liga Mare”. Problema lui este că PSD Giurgiu, cu problemele lui interne, nu-i poate face nici o promisiune. În aceste condiţii se… reorientează.

Nu oricum. Se pare că mai mulţi liberali cu state vechi s-au răsculat şi au cerut Centrului plecarea „PD-istului” Marin Anton de la conducerea Filialei judeţene a PNL Giurgiu.

Informaţia nu este irelevantă, în condiţiile în care, spun sursele noastre, vor apărea cât de curând fotografii cu Cătălin Corbea servind o cafea la o celebră şi discretă cafenea din Bucureşti cu doi lideri marcanţi din conducerea centrală a PNL.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .