Se încearcă relansarea învăţământului profesional în judeţul Giurgiu

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a avut asăzi o întâlnire cu conducerea Ministerului Educaţiei şi Cercetării, reprezentată de ministrul Sorin Câmpeanu şi secretarul de stat Ion Sorin. Despre acesată întâlnire, dumitru Beianu a scris pe pagina sa de comunicare, făcând un rezumat pe scurt.

„Împreună cu senatorul Toma Petcu am avut o întâlnire cu ministrul Educației și Cercetării, Sorin Cîmpeanu, și cu secretarul de stat, Ion Sorin.

*Am discutat despre necesitatea înființării mai multor clase pentru învățământul profesional, la nivelul județului Giurgiu, care să ofere tinerilor pregătirea și atitudini necesare integrării pe o piață a muncii dinamică și competitivă.

*Am abordat si posibilitatea finanțării unui campus școlar profesional.

*Un alt subiect a vizat redeschiderea anului școlar. Scenariul de functionare al unităților de învățământ va ține cont de rata de incidență Covid 19 a fiecărei localități.

A fost o întâlnire constructivă și necesară, personal susțin că educația reprezinta un domeniu prioritar pentru dezvoltarea noastră viitoare.”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .