Se fac ultimele pregătiri pentru începerea anului şcolar

Unitățile de învățământ din Giurgiu beneficiază în această perioadă de lucrări de modernizare, reabilitare și igienizare necesare la începerea anului educațional 2021-2022, în condiții de siguranță pentru antepreșcolarii, școlarii, elevii înscriși în unitățile de învățământ preuniversitar de stat aflate în rețeaua școlară a municipiului Giurgiu.

Astfel, Primăria Municipiului Giurgiu a alocat sumele solicitate de unitățile de învățământ pentru materiale de igienizare, reparații, dar și pentru măști de protecție, dezinfectanți, materiale birotică/papetărie și alte obiecte necesare desfășurării în bune condiții a începutului de an școlar, în toate grădinițele, școlile gimnaziale și licee.

De asemenea, au fost verificate stingătoarele, rețelele de hidranți și au fost alocate resurse financiare pentru acest tip de lucrări.

Printre activitățile din această perioadă se numără: reparații, verificare și înlocuire instalație electrică la Liceul Teoretic Tudor Vianu; reparații acoperiș, înlocuire gard și parchet în patru săli de clasă la Grădinița cu Program Prelungit Dumbrava Minunată; inlocuit uși la Grădinița cu program normal nr. 7; reparații instalație termică și grupuri sanitare la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân; reparații și zugrăveli la sala de sport a Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu; reparații gard și montat porți de acces la Școala Gimnazială nr.7; înlocuit panouri baschet și montat sistem video exterior la Școala Gimazială Acad. Marin Voiculescu; reparații ușă intrare la Grădinița cu program prelungit Prichindeii; împrejmuire loc de joacă la Grădinița cu program prelungit Scufița Roșie; modernizare reabilitare și dotare mobilier nou la Grădinița cu program prelungit Căsuța Fermecată (Proiect european); modernizare, reabilitare interioară la Creșă (Proiect european).

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .