S-au tras la sorți duelurile pentru barajul de promovare în Liga 3

  • Sport
  • 16 Februarie 2019
  • Nici un comentariu
  • 181
  • 3 minute de citit

Campioana Ligii a IV-a Giurgiu va juca în acest an cu reprezentanta județului Prahova  pentru promovarea  în Liga a 3-a în 15 iunie (ora 18.00) – primul meci pe teren propiu, și returul în deplasare pe 22 iunie (ora 17.30). Ttragerea la sorți s-a desfăşurat vineri, 15 februarie, la Casa Fotbalului.

Județul Giurgiu face parte din Regiunea 6, împreună cu  județele : Călărași, București, Ialomița, Ilfov și Prahova.

Cele 41 de județe plus Municipiul București au fost împărțite în 7 regiuni. În urma tragerii la sorți, împerecherea a fost următoarea:

Regiunea 1: Bacău – Botoșani; Suceava – Neamț; Vaslui – Iași

Regiunea 2: Maramureș – Sălaj; Satu Mare – Bistrița-Năsăud; Cluj – Bihor

Regiunea 3: Harghita – Sibiu; Covasna – Brașov; Mureș – Alba

Regiunea 4: Caraș-Severin – Timiș; Arad – Hunedoara; Mehedinți – Gorj

Regiunea 5: Argeș – Vâlcea; Teleorman – Dolj; Olt – Dâmbovița

Regiunea 6: Călărași – București; Ialomița – Ilfov; Giurgiu – Prahova

Regiunea 7: Galați – Buzău; Brăila – Vrancea; Tulcea – Constanța

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur. Datele de disputare vor fi: 15 iunie 2019, ora 18:00, respectiv 22 iunie 2019, ora 17:30.

Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 10 iunie 2019, structurile sportive calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplinește condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .