Rezervări online sau telefonic pentru cărțile existente la Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu”

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de studiu, documentare și cercetare, chiar în situația  acestei boli de proporții planetare,  la Biblioteca  Județeană “I.A. Bassarabescu”  din  Giurgiu accesul  la fondul de carte este asigurat,  iar cititorii pot face inclusiv rezervări online sau telefonic pentru cărțile existente la raft. Până la această dată angajaţii Bibliotecii au introdus în catalogul electronic 210.000 titluri.

Prin intermediul rezervărilor online, cititorii au posibilitatea să solicite scanarea unor materiale din cărți sau publicații periodice precum și bibliografii la cerere, în limita unui număr de 20 de pagini. Indiferent de modul în care s-a făcut rezervarea, angajații bibliotecii vor căuta la raft și vor pregăti documentele solicitate, vor anunța telefonic și vor stabili, de comun acord cu solicitantul o oră la care le poate ridica pentru a preveni aglomerarea.

Procedura implică următoarele etape:

-consultați catalogul online al bibliotecii, de pe pagina principală a site-ului www.bjgiurgiu.ro la secțiunea Catalog online;

-căutați documentele dorite (după titlu, autor etc.);

-identificați locația acestora (sediu sau filiale);

-transmiteți solicitările dumneavoastră pe adresa de e-mail  sau la numerele de telefon pe care le găsiți pe site-ul instituției www.bjgiurgiu.ro la secțiunea Contact (alături de titlurile dorite puteți găsi cu ușurință informații despre înscrierea la bibliotecă și împrumutul la domiciliu).

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .