PSD vrea să îndrepte greşelile lui „tata socrul”!

  • Politic
  • 9 Noiembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 149
  • 3 minute de citit

20161021_100319Candidatul numărul unu la Camera Deputaţilor, propus de PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, preşedintele intermar al PNL Giurgiu, a declarat în ultima conferinţă de presă a partidului că programul pentru agricultură al PSD este unul nerealist. Acesta a declarat că viziunea PSD asupra unui sistem de irigaţii este nerealistă în condiţiile realităţilor româneşti privind proprietatea asupra terenurilor agricole: 3 milioane de fermieri declaraţi.

Mai mult, liderul PNL Giurgiu spune că PSD-ul este partidul vinovat de înstrăinarea terenurilor agricole pe care acum şi le-ar dori să revină în mâinile românilor.

„Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a fost cel care, în perioada 2000-2004, a deschis cutia Pandorei, pentru cumpărarea terenurilor agricole de către cetăţenii străini. Tot Sârbu a fost cel care a realizat concesionările prin ADS-uri. A concesionat terenurile fostelor IAS-uri către prieteni. Ion Iliescu a desfiinţat fostele CAP-uri. Au fost cele mai mari prostii din domeniul agricol. PSD-ul este cel care a distrus agricultura acestei ţări. Acum vin cu programe şi propuneri care sunt total nerealiste. Sistemul naţional de irigaţii, în forma gândită de către Ceauşescu, nu mai poate fi reabilitat şi realizat. Trebuie redimensionat şi gândit la actualele condiţii din agricultura românească„ a declarat Ştefan.

Spusele liderului liberal sunt de luat în seamă în condiţiile în care este unul dintre principalii autori ai programului PNL privind agricultura. Mai mult, dacă PNL va ajunge la guvernare după alegerile din decembrie, Gheorghe Ştefan are toate şansele să devină viitorul ministru al Agriculturii. Nu ar fi o surpriză, ţinând cont de pregătirea şi experienţa profesională a acestuia.

Mai mult, liderul liberalilor giurgiuveni s-ar putea mula ca o mănuşă pe principiile de integritate ale liberalilor, dar şi ale premierului Dacian Cioloş, în condiţiile în care şi-a clădit cariera, dar şi averea, fără a avea niciodată contracte comerciale cu statul.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .