Profil de candidat – Adrian Anghelescu

  • Politic
  • 5 Septembrie 2020
  • Nici un comentariu
  • 257
  • 3 minute de citit

Bună dimineaţa!

Pentru cei care încă nu mă cunosc, vin astăzi în faţa dumneavoastră cu câteva informaţii.
M-am născut la data de 20.08.1967, în Giurgiu, am crescut în Giurgiu, în cartierul Oinac, în cartierul Policlinicii, apoi în centrul oraşului, iar astăzi am o casă pe Aleea Plantelor.

Cursurile liceale le-am finalizat la Colegiul Național ”Ion Maiorescu” (promoția 1985), iar pe cele universitare în cadrul Institutului Militar de Aviație Aurel Vlaicu (promoția 1993).

Sunt căsătorit de aproape 34 de ani și am un fiu, Andrei, în vârstă de 32 de ani, care activează în domeniul marketing și juridic.După absolvirea Facultății, am urmat o serie de cursuri de perfecționare profesională în străinătate – în orașe precum Stockholm, Zurick, Toulouse și Frankfurt.

Primul meu loc de muncă în domeniu a fost la compania ”Jaro Internațional S.A.”, care a fost prima societate particulară de aviație din România. Aici am activat în perioada 1993-2000. Din 2000 până în 2001, am lucrat în cadrul unei alte companii particulare de aviație, și anume ”Carpatair”. Din 2001, până în prezent, sunt pilot comandant pe aeronavele Airbus aparținând companiei ”Tarom”.

Îi las pe cei care mă cunosc să mă caracterizeze.

Mă împlinește faptul că nu am trădat niciodată și că mi-am păstrat principiile, indiferent de situație. Mă ”neîmplinește” faptul că nu m-am implicat în politică, la nivel înalt, mai devreme.

Acum am făcut-o şi candidez din partea PNL pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .