Problema unui al doilea pod între Giurgiu şi Ruse revine şi în discuţiile dintre primarii celor două municipii

Primăria orașului Ruse a găzduit astăzi, 1 iulie, o întâlnire între primarul Pencho Milkov, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, conducerea Consililului Județean Giurgiu, reprezentată de viceepreședintele Elisabeta Mihalcea, la care s-au alăturat prefectul și subprefectul de Ruse, Borislav Ivanov Balgarinov și respectiv Sinan Reihanov Hebibov.

Principalele subiecte de discuţie au fost legate de traficul greu în cele două localităţi şi complementar construirea unui alt pod peste Dunăre, prin Guvernele și Ministerele de resort din România și Bulgaria, dar și soluțiile adiacente de amenajare parcări și gestionare trafic.

Discuțiile au cuprins și proiectele de turism de weekend, plimbările cu vaporașele pe Dunăre, existența unui tren rapid între Ruse și București, planurile ambițioase dar realiste, pe termen mediu și lung, ale celor două administrații.

În final, ambele echipe au stabilit termene pentru noi întâlniri mai aplicate, în care să fie parcurși pași esențiali în activitatea în comun.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .