Pe 8 Martie, doamnele şi domnişoarele sunt invitate la Muzeul judeţean „Teohari Antonescu”

Comunicat de Presă

Pe 8 martie accesul tuturor femeilor care vor să viziteze Muzeul județean Teohari Antonescu din Giurgiu va fi gratuit, iar aici pot vizita expozitia “Mărțișorul nu este doar românesc”, expozitia “De dragoste și tutun”, cât și expoziția de bază a muzeului.

Tematica expozitiei noastre este dedicată  femeilor și este realizată de către femei din Giurgiu și Ruse, doamne care au creat din suflet și frumos  artă premiată la concursuri naționale sau internaționale, dar  care își propun în același timp să păstreze tradițiile, obiceiul străvechi al mărțișorului.

Cea de-a doua expoziție, realizată tot de o femeie, pornește de la ideea că dragostea a fost un sentiment eternizat încă de acum 6500 de ani pe aceste meleaguri, prin creații artistice, iar mai noul obicei, contestat, al fumatului are o istorie mai scurtă, de doar câteva veacuri pe aceste locuri,concluzia expoziției fiind că mai bine iubiți, decât să fumați.

Fiindcă 8 martie înseamnă în sufletele noastre sensibilitate, frumos și respect față de tot ce e feminin, ca un gest firesc de  apreciere am hotărât ca în această zi de sărbătoare, toate femeile să beneficieze de intrare gratuită la expozițiile noastre.

În numele Consiliului de Administrație și al echipei noastre, le urez tuturor doamnelor și domnisoarelor o primăvară frumoasă, plină de realizări, sănătate și prosperitate!

Fie ca bucuriile să vă însoțească familiile și să trăiți fericite mulți ani!

Muzeul  poate fi vizitat gratuit în data de 8 martie în intervalul orar 10.00-16.00.

Manager

Ionel Muscalu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .