Parteneriat CJ Giurgiu – Inner Wheel Danubius în sprijinul copiilor defavorizaţi

  • Social
  • 19 Ianuarie 2021
  • Nici un comentariu
  • 137
  • 2 minute de citit

Consiliul Județean Giurgiu, prin intermediul Asociației Inner Wheel Danubius Giurgiu, și-a propus să dezvolte un program umanitar de strângere de fonduri pentru ca toți copiii din centrele de asistență socială din municipiul și județul Giurgiu să poată să fie în siguranță, să aibă parte de servicii de sănătate, de condiții de trai decente și de acces la educație de calitate.

Consiliul Județean Giurgiu luptă pentru dreptul la viață al acestor copii: dreptul copiilor instituționalizați la o creștere într-un mediu cât mai apropiat de cel familial, nelipsiți de cele necesare unei subzistențe decente, dreptul copiilor instituționalizați la educație și la asistență medicală.

Fiecare dintre noi poate contribui la viitorul copiilor instituționalizați astfel:

Description: ▶️Donează 2% din impozitul pe venit pe care îl plătiți la bugetul statului. Acest lucru nu cere nici un efort financiar din partea dumneavoastră, banii fiind oricum reținuți sub formă de impozit.Description: ▶️Efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente sponsorizării.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .