(P) Dan Motreanu „Președintele României își bazează campania pe prezența în mijlocul românilor”

  • Politic
  • 21 Noiembrie 2019
  • Nici un comentariu
  • 96
  • 3 minute de citit

Preşedintele PNL Giurgiu şi şeful de campanie al candidatului Klaus Iohannis la Preşedinţia  României, eurodeputatul Dan Motreanu susşine că „Actualul preşedinte își bazează campania pe prezența în mijlocul românilor. Klaus Iohannis este omul care are capacitatea de a uni forțele politice democratice și pro-europene iar un semnal clar în acest sens a fost transmis și de liderii Alianței USR-Plus care și-au manifestat susținerea pentru Președintele Klaus Iohannis și au îndemnat membrii și simpatizanții Alianței să-l susțină prin vot pe Klaus Iohannis în data de 24 Noiembrie, dată care reprezintă un moment istoric pentru România, un moment în care românii, prin prezența la urne și prin acordarea încrederii lor lui Klaus Iohannis, pot porni pe drumul înfăptuirii României normale.

Votul este forța românilor! Miza acestor alegeri este aceea a unei Românii normale sau a unei Românii pe care PSD a condamnat-o și vrea în continuare să o condamne la subdezvoltare. Miza acestor alegeri este aceea a unei Românii reprezentate cu demnitate și onoare de un Președinte respectat cum este Klaus Iohannis sau de a ne cufunda zilnic în rușinea de a fi reprezentați de o persoană care nu de puține ori a arătat că nu știe exact unde se află sau care este numele omologului său. Doar votul românilor poate arăta calea pe care România va merge în următorii cinci ani iar PNL încurajează românii să-și exprime  opțiunea votând în număr cât mai mare  pe 24 Noiembrie.

Dacă este să arătăm doar câteva puncte care-l fac pe Klaus Iohannis să merite votul giurgiuvenilor acestea ar fi:

Președintele Klaus Iohannis ne face să fim mândri de fiecare dată când ne reprezintă în relațiile cu liderii internaționali. Niciun alt președinte al României nu s-a ridicat vreodată la acest nivel.

În cinci ani de mandat, Klaus Iohannis a demonstrat seriozitate, demnitate, prestanță, echilibru și corectitudine. Sunt calități de care România are atâta nevoie.

Klaus Iohannis este un președinte care luptă cu adevărat pentru o Românie Normală. O țară prosperă, cu școli sigure, spitale moderne, autostrăzi. Unde tinerii și pensionarii noștri sunt respectați și au asigurat un nivel de trai decent.

Președintele Klaus Iohannis a demonstrat că este capabil să lupte pentru români și să scoată PSD de la guvernare. Klaus Iohannis a stopat dezastrul produs de PSD.

Președintele Klaus Iohannis a fost principalul oponent al PSD, cel care a ținut România pe un drum normal: referendumul pe justiție, oprirea ordonanțelor, politică externă la nivel înalt.

Klaus Iohannis este un Președinte implicat, care face lucrurile așa cum trebuie din convingere și responsabilitate. A dovedit că are capacitatea să unească toate forțele politice democratice și proeuropene.

„Eroii alegerilor sunt întotdeauna românii!” -Klaus Iohannis

(cod mandatar financiar 31190005)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .